2017. december 4., hétfő

Helyzetjelentés

Sziasztok! 


Iszonyatosan rég írtam már ide, azóta a  Átírásnak nevezett kis poszt óta. Sokat ötleteltem mi is legyen a bloggal. Bezárjam, ne zárjam? Érdekel ez a sztori valakit? Egyáltalán elég érdekes ez a
történet annyira, mint amennyire azt én az elején elgondoltam? Tudom - e ÉN jól megírni ezt?
Végül akárhányszor megnézem ezt a blogom nincs szívem kitörölni. Mindig akad olyan pont az életemben, hogy letudjam majd írni a főhősnő sorait, habár a droggal kapcsolatos részeket nem. A lelki állapotom mindig adott hozzá, de infóim nincsenek. Viszont! Épp ezért döntöttem úgy, hogy utána keresek és kutatok, s mivel szeretném ezt a sztorit jól elkezdeni és jól lezárni - ami ironikus mert, hát na.. -  minden tőlem telhetőt megteszek, hogy jól és hitelesen leírjam nektek a mára már új névre keresztelt Lovászi Babett nevű főhősnőnket.
Természetesen új szereplők lettek, új nevekkel, a történet alap ötlete is gazdagodott -remélem tetszeni fog majd - és az én meglátásom is visszatért, miszerint ki kellene tartanom egy blog mellett amit be is fejezek.
Szóval remélhetőleg a téli szünet folyamán elhoznám nektek az újra alkotott Első napot, amit Babett átélt Nátániel nélkül. Remélem továbbra is velem tartotok és még sokkal-sokkal több ember érdeklődését felkelti a Tökéletes öngyilkosság és velem illetve Babettel tartotok majd.
Addig is köszönöm azoknak akik elolvasták ezt a kis posztom, a még mindig meglévő 7 olvasómnak és mindenkinek akik majd a későbbiekben bármiféle úton módon ösztönözni fognak, hogy ne adjam fel az írást.

Továbbra is ölel titeket, 
Cat 
(aki nem nyávog, de még mindig sokat beszél)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése